Koordinerende enhet

Forvaltningen innen helse og omsorg i Værøy kalles koordinerende enhet. Du søker om alle helse- og omsorgstjenester i Værøy gjennom koordinerende enhet.

Hva tilbyr vi?

Ved koordinerende enhet får du som har behov for helse- og omsorgstjenester svar på spørsmål, hjelp til søknader og informasjon om tjenestene. Vi skriver vedtakene som bestemmer hvilke tjenester du får, og hvor mye og hvor ofte den som søker kan forvente å motta tjenester.

Du kan søke om følgende tjenester gjennom koordinerende enhet:

• avlastning i og utenfor institusjon
  • brukerstyrt personlig assistent(BPA)
  • praktisk bistand/hjemmehjelp
  • hjemmesykepleie
  • omsorgsbolig
  • individuell plan
  • langtidsopphold i institusjon
  • korttidsopphold i institusjon
  • matombringing
  • trygghetsalarmer
  • støttesamtaler/oppfølging rusomsorg
  • støttesamtaler/ oppfølging psykisk helse
  • omsorgslønn
  • støttekontakt

Søk helse- og omsorgstjenester (PDF, 465 kB)

(Dersom filen lagres lokalt på PC, kan de fleste av feltene fylles ut digitalt)

Klage

Koordinerende enhet kan bistå med informasjon for klage dersom du har behov for det.

Koordinerende enhet

Koordinerende enhet skal bidra til å sikre helhetlige og koordinerte tjenestetilbud. Dette omfatter både samhandling internt i kommunen, herunder fastleger, andre sektorer og spesialisthelsetjenesten.

Enheten har overordnet ansvar for arbeidet med individuell plan og koordinator. Gjennom koordinerende enhet har kommunen et fast kontaktpunkt for tverrfaglig samarbeid mellom spesialisthelsetjenesten og kommunen.

Elin Borkamo
Inghild Thomassen