Viktig melding

Julehilsen fra ordføreren

Året som er på hell har vært et spesielt år. Tiden vier inne i er en spesiell tid, og mange av oss kjenner nok på at dette året har vært ekstra krevende.

Værøy har så langt vært skånet fra smittetrykket i kampen mot koronaviruset. Jeg vil takke dere alle for innsatsen som er lagt ned dette året, ved å etterleve smittevernrådene og ved å holde hjulene i gang i samfunnet vårt.

Vår suksess avhenger av fellesinnsats!

Vi ser alle frem til at vi får kontroll på Covid-19 viruset, slik at vi igjen kan hilse, klemme, reise mer på besøk, møte mange venner og slektninger og delta i lystige lag.

I mellomtiden får vi tenke alternativt, for det er aktiviteter som vi kan gjøre i lag, sosial kontakt som gir både deg og andre glede, uten å bryte smittevernsreglene. Det kan man greie ved å møtes utendørs. Inviter en venn/venner til en tur eller til ei trivelig stund rundt bålet - i Plantefeltet eller i gapahuken i Vika. På Værøy har vi uttalige muligheter for utendørsaktiviteter som gir glede både til deg selv og andre.

Jeg vil oppfordre dere til å benytte den fine naturen vi har rundt oss, slik at vi får samlet energi og står han av enda en stund. For det er lys i tunellen; vaksinasjonsprogrammet for Værøy er klart og vaksineringen vil starte så snart vi har mottatt alt nødvendig utstyr.

Jeg, som mange andre har ønsker for det nye året og noen kan vi oppfylle sammen. Jeg ønsker at vi verner om de verdiene som samler oss, at vi styrker fellesskapet og at vi alle tar godt vare på hverandre og gjør vårt ytterste for å gjøre hverandre gode.

Med dette ønsker jeg alle værøyværinger en riktig god jul fylt av varme og omtanke. Også ser jeg frem til et nytt og spennende 2021.

Susan Berg Kristiansen

  @ordførersusan