Viktig melding

Viktig melding

Artikkelen kan være utdatert

Denne artikkelen er mer enn seks måneder gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

 

Nyttårshilsen fra ordfører

 Godt nyttår!

Ved inngangen til et nytt år har vi alle mange forventninger til det kommende året. Jeg har kjent på en stor takknemlighet og ydmykhet over å få lov å være ordfører for dere. Jeg har satt så stor pris på alle de innbyggerne som har gitt meg nye perspektiver på hva Værøy trenger i dag og i framtida. Nøl aldri med å ta kontakt med meg om du har en idé eller noe du vil snakke om. Min dør er alltid åpen for gode løsninger som kan gjøre det enda bedre å bo og jobbe på Værøy.

Disse tre månedene som ordfører har jeg brukt til å få oversikt over alle arbeidsoppgaver som er forventet av meg, og jeg har satt meg inn i problemstillinger som er viktig for Værøy. Det er mange oppgaver som skal gjøres og mange gjerninger skal utfylles, og jeg er motivert til å bevise at jeg er verdig den tilliten som Værøys innbyggere har gitt meg som ordfører.

Jeg setter også stor pris på den rausheta som administrasjonen har vist en fersk ordfører, og jeg har troa på at vi skal finne en god vei sammen. En ting som er viktig for meg, er å ha tett dialog med dere alle. Jeg gleder meg til å komme ut og lytte til hva som fungerer og hva som er flaskehalsen for videre vekst og utvikling for dere.

En inkluderende og åpen dialog gjør det lettere å komme med gode ideer for vekst og bedre kvalitet, så jeg kommer på besøk til både skolen, barnehager, senteret og bedrifter. De innspillene jeg får tar jeg med meg videre i det politiske landskapet for å se hvordan vi kan ta det til konkrete muligheter med resultat som gagner Værøy.

Politikerne i Værøy er opptatt av befolkningsvekst, og at næringslivet skal trives slik at andre bedrifter også kommer for å etablere seg på Værøy. Da er det viktig å få på plass godkjente lokaler både til skole og sykehjem, og ikke minst gode kommunikasjon til og fra øya. Det er mye å ta tak i, og vi er motiverte for å gjøre det.

Værøy er en unik kommune å bo og jobbe i, og vi skal være stolte av alt som skjer, og ikke minst heie på naboen. Vi er så avhengige av hverandre her, og det er nok av positive sider å fremme ved å leve, arbeide og bo på Værøy. Vi har et mangfold av aktiviteter, og de frivillige er en viktig faktor for å skape et fargerikt og bredt tilbud for oss som bor her. Enten det er sport, musikk eller annet lagsarbeid, så har vi en unik gjeng med frivillige som stiller opp. De må vi huske å takke, verne om og passe på at de vet at vi setter pris på dem. 

Vi har videreført investeringene fra foregående år, og har som mål å få realisert det vi har lagt opp til.

Per Fugelli var distriktslege på Værøy og Røst mellom 1970 til 1973 og kom innimellom hit på besøk siden han hadde hus på Røst. Jeg siterer ham i det nye året for Værøy:

  • Bry deg om flokken din.

På Værøy er vi alle avhengige av hverandre, av flokken vår, og din idé kan være like god som noen andres. Så ikke vær redd for å fortelle meg den, for jeg bryr meg om Værøy og alle som bor, jobber og elsker Værøy. La oss verne om de verdiene som samler oss og få god marsjfart på alt som gjør Værøy bedre. Sammen former vi lokalsamfunnet på Værøy.

Mobilnummeret mitt er 900 85 428 og e-posten er Susan.Berg.Kristiansen@Varoy.Kommune.No

Med vennlig hilsen 
Susan Berg Kristiansen

Ordfører