Viktig melding

Påskehilsen fra ordføreren

Endelig en påske slik vi kjenner den, vår i bakken med hestehover i veikanten og ingen restriksjoner for hvor mange vi kan tilbringe høytiden med. Samtidig som våren gjør sin entre, følger gjerne en ny giv, en entusiasme over hva vi har i vente.

Vi går en fin og lys tid i møte. Lengre dager der veiene er bar og vi kan finne frem tøyskoene igjen og komme oss ut på tur. Vi kan se frem til godværsdager, der sola frister oss ut– gjerne oppi høyden for å nyte utsikten fra noen av våre mektige fjell. Kanskje setter den flotte utsikten perspektiv på hverdagsutfordringene, og vi ser at vi lever et fint liv her på værøy. 

Det er godt å se at det er fisk på hjellene og at det er aktivitet rundt omkring på øya. Livet går sin gang.

Det blir nok bra for flere av oss med noen rolige påskedager, sammen med familie og venner, ro og hygge. Påsketradisjoner der kanskje spill, god mat og leting av påskeegg for barna skaper glede i mange hjem.

Selv om vi lever i fred og kjenner påskeroen, vil nok mange oss sende sine tanker til ukrainerne på flukt og de som opplever krigshandlinger. Værøy kommune vil hjelpe, og har meldt at vi vil kunne ta imot ca. 20 flyktninger. 

Jeg ønsker dere en riktig fin påske – ta vare på hverandre. 

Følg meg gjerne på Instagram 

  @ordførersusan