Værøy kommune skal i perioden april-juni ha åpent folkebad en dag i uka.

Vi er gjort kjent med at Værøy Drosjeservice fra i kveld, 23.mars stopper med sin virksomhet med drosjekjøring. Skolebarnkjøringa fortsetter fram til sommerferien.

På grunn av stort forbruk av vann fra Sørland vannverk kan det oppstå problemer med å produsere nok vann.

Folkehelsekoordinator i samarbeid med friluftsrådet Lofoten arrangerer friluftskole på Værøy fra mandag 25.juni til onsdag morgen 27.juni.

Samferdselsdepartementet har i dag sendt ut en pressemelding om at anbudsdokumentene er lagt ut for helikopterruten Værøy-Bodø.

Alle kan bidra med aktiviteter i folkehelseuka,
og vi håper at så mange som mulig ønsker å bidra med sine innspill!

Torsdag 1. februar hadde ordfører og rådmann innkalt til folkemøte for å få innspill fra befolkningen til arbeidet med nye helse og omsorgsplan. Det var godt oppmøte, hele 35 personer, og gjennom gruppearbeid og diskusjoner ble det gitt mange nyttige innspill til det videre arbeidet. Prosessen med utarbeidelse av ny plan skal foregår frem til høsten 2018.

Torsdag 1.februar kl.18:30 – 21:00 arrangerer Værøy kommune folkemøte i kommunehuset.

Oversikt over tømming og sortering av avfall i Værøy kommune.

På grunn av dårlig vær holder Skardsura avfallsmottak stengt i dag.