NSW sin presentasjon i kommunestyret 22/9

Kommuneplanens samfunnsdel er lagt ut til offentlig ettersyn.

Vi ønsker din tilbakemelding. Les dokumentet og eventuelt kom med din mening innen 28.10.22

Planlagt tømming 21. september - utgår. Neste tømming blir 5. og 6. oktober

Lavutslipps kystfiske var tema da fiskerne på Værøy var samlet forrige uke. Lofoten de grønne øyene- 2030 og støttespillerne arrangerte møte på Værøy i forbindelse med Zerokyst prosjektet

Lofotrådet, Senja kommune, Vestvågøy kommune, Vågan kommune, Universitetet i Tromsø og Nordavind Utvikling inviterte næringslivsaktører og ungdommer til en felles arbeidsøkt og oppdrag - på lag med politikere og kommunene.

Innsamling av alt unntatt glass og metall

Vi opplever dessverre at en del av våre innbyggere ikke mottar sms-varslinger fra kommunen.

Værøy kommune samarbeider med Saltdalutvikling som gjennomfører etablererkurs. Etablererkurset gir deg kunnskapene du trenger for å etablere, utvikle og drifte en ny virksomhet.

På Værøy har vi fokus på å ivareta de gravide på best mulig måte og sikre at du som gravid skal føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele svangerskapet.