Det er for tiden ledige stillinger i Værøy kommune

Lofotrådet skal ansette ny sekretariatsleder.

Samferdselsdepartementet har i dag sendt ut en pressemelding om at anbudsdokumentene er lagt ut for helikopterruten Værøy-Bodø.

Alle kan bidra med aktiviteter i folkehelseuka,
og vi håper at så mange som mulig ønsker å bidra med sine innspill!

Torsdag 1. februar hadde ordfører og rådmann innkalt til folkemøte for å få innspill fra befolkningen til arbeidet med nye helse og omsorgsplan. Det var godt oppmøte, hele 35 personer, og gjennom gruppearbeid og diskusjoner ble det gitt mange nyttige innspill til det videre arbeidet. Prosessen med utarbeidelse av ny plan skal foregår frem til høsten 2018.

Torsdag 1.februar kl.18:30 – 21:00 arrangerer Værøy kommune folkemøte i kommunehuset.

Oversikt over tømming og sortering av avfall i Værøy kommune.

På grunn av dårlig vær holder Skardsura avfallsmottak stengt i dag.

Plan over kontordager på Værøy for våren 2018.

Bufetat ved familievernet har laget «Juleråd til skilte foreldre» om hvordan håndtere julefeiringen når dere har felles barn, men ikke bor sammen.