Siste ansettelser i Værøy kommune

Også de som er født i 2004/2005 kan nå melde interesse om å få vaksine ved å fylle ut bestillingsskjemaet. 

Denne sommeren er det ti år siden terrorangrepet på Utøya og i Regjeringskvartalet.

I regn og skodde ankom Statsraad Lehmkuhl Værøy sent lørdagskveld, flere værøyværinger hadde dratt ut i båter for å hilse skipet velkommen.

Vi har avventet kantklipp i påvente av kartlegging av spredning av Slirekne. Vurderingen er å ikke kantklippe, men vi vil ta deler av øya

I sommer skal NRK heise seil og dra til sjøs for å produsere sommerinnhold fra en seilskute med tradisjoner tilbake til tidlig 1900-tall. Med skoleskipet Statsraad Lehmkuhl (Norges største seilskip) som base blir det seilas fra nord til sør gjennom 6 uker (uke 27-32). Statsraad Lehmkuhl ankommer Værøy, 17. juli om kvelden.

Grunnet større mengde restavfall enn forventet, ble ikke alle restavfallsdunker bli tømt i går. Dette gjelder fra Tyvnes og Skippergata.

Vi planlegger ny tømming i morgen, torsdag 01.07.2021.

I dag, 24. juni,  har Ida Petrine Rånes bestått fagprøven med glans, og er dermed barne-og ungdomsarbeider. Vi gratulerer!

Det inviteres til informasjonsmøte for ungdom og voksene som vurderer opplæring i bedrift, og for arbeidsgivere som sysselsetter ansatte med yrkesfaglige disipliner

Mandag 21. juni mellom kl. 16.00 og 18.00.