Dessverre feil med bilen - vi henter søppel så snart bilen er klar. Forhåpentligvis blir det i helga. Melding legges ut når det er avklart.

Vi utsetter ryddeaksjon til lørdag 17.september Kl.12-14 på grunn av at det kolliderer med andre arrangementer.

Miljøgruppa og Værøy kommune inviterer til strandrydding i området bak Fiskarheimen.

• Plan for fysisk aktivitet og naturopplevelse
  • Plan for reiseliv
  • Plan for kulturminner

Torsdag 18.08 er det klart for skolestart.

Værøy kommune ønsker alle sine innbyggere en riktig god helg (MP4, 2 MB) med en liten videosnutt av vår nyinnkjøpte kommunevimpel.

I dag er Skardsura åpen hver tirsdag 12.00 – 18.00. Det er foreløpig mye ledig kapasitet innenfor denne tiden. Dere oppfordres til å benytte tilbudet innenfor denne rammen.

Folkehelseuka er en årlig tradisjon på Værøy, og i år - som årene før, legges uka til september. I år har vi fokus på FRIVILLIGHET - nettopp fordi det i 2022 er Frivillighetens år. Vi oppfordrer innbyggere, lag og foreninger og bedrifter til å bidra inn i Folkehelseuka.

Vi henter papp, plast, glass og metall på Nordland og i Vågen på tirsdag. Papp, plast, glass og metall hentes onsdag på resten av øya.

Værøy gamle kirke - tirsdag 9.August kl. 19.00 - Gratis inngang.

Vi varsler med SMS om det blir endring i kalender.