Værøydagene vil bli arrangert som tidligere annonsert 4-12.juli.

Pga. korona og smittvernhensyn vil tilbudet bli redusert i forhold til fjoråret.

Vi tar fortsatt imot innspill og bidrag til Værøydagene.

Det jobbes med program som vil bli annonsert når vi har fått nødvendige tilbakemeldinger og avklaringer.

Henvendelser : Erling Skarv Johansen/48199927/mail:erling.skarv.johansen@varoy.kommune.no

Det er ledig 100 % engasjement som turistvert frem til 31.08.20.
Er du frempå og liker å møte nye mennesker? Er du glad i språk og liker i å prate? Da har vi jobben du ønsker deg! Vi forventer besøk av mange flotte folk til vår øy og da trenger vi nettopp deg til å skape et godt førsteinntrykk for alle våre gjester.

For å kunne holde tilstrekkelig avstand i disse korona-tider, har vi ikke anledning til å holde åpent for publikum, men gjør oppmerksom på at møtet blir streamet og du kan følge sendingen på nett. Opptaket vil også bli publisert i etterkant av møtet.

Værøy kommune planlegger å ta en opprydding av søppel og skrot/metallavfall som ligger langs moloen og ved flytekaia på Tyvneset.

Er du interessert i å melde deg som meddommer, jordskiftedommer eller skjønnsmedlem - eller ønsker du å forslå kandidater?

Møtet er i disse koronatider kun åpent for publikum via opptak, som blir lagt ut på hjemmesiden i etterkant.

Saksliste

Informasjon til alle med eiendom på Værøy:

Naturvernforbundet i Lofoten har i år fått midler fra Miljødirektoratet til å sette i gang med å sprøyte områder med Værøyslirekne, med mål om å få disse bort på sikt.

Værøyslirekne skal skjæres ned og behandles med glyfosat umiddelbart etterpå, ettersom Norsk
Landbruksrådgivning har erfaring med at dette er den mest effektive metoden for langsiktig bekjempning, i
tillegg til at det begrenser mengden plantevernmiddel som blir brukt.

Prosjektets formål er å fjerne forekomsten av den svartelistede planten værøyslirekne i Værøy kommune.
Kontrakten omfatter bare innsats i 2020, men arbeidet må følges opp hvert år i flere år for å ha varig
effekt.

Arbeidet vil starte opp allerede i uke 25.

Følg sendingen

Saksliste