Endelig en påske slik vi kjenner den, vår i bakken med hestehover i veikanten og ingen restriksjoner for hvor mange vi kan tilbringe høytiden med. Samtidig som våren gjør sin entre, følger gjerne en ny giv, en entusiasme over hva vi har i vente.

Vi søker personer som ønsker å jobbe hos oss som tilkallingsvikar - dag, kveld eller natt i pleie og omsorgstjenesten

Værøy kommune ønsker å undersøke interessen for ekstern drift av turistinformasjonen, parkering og vasking servicebygg. Utlysningen har frist frem til 22.04.22.

Kommunen har utarbeidet en boligplan for perioden 2022-2026.

Frist: 1. mai 2022.

Det er lovbestemt båndtvang for hund i tiden 1. april til og med 20. august.

Her er Værøy kommunes aprilsnarrer for 2022

Mandag 4. og tirsdag 6. april er vi så heldige å få besøk av en internasjonalt anerkjent fotograf, Christian Clauwers, fra Belgia.

Uke 12 med unntak av torsdag 24.03.

I forbindelse med flyktningkrisen i Ukraina kartlegger nå Værøy kommune tilgjengelige boliger dersom det skulle bli behov.